Dina Apartmani

Naše novosti

Odaberite idealan Apartman

Neposredno uz kamp šumu i plažu, na samo 10 minuta hoda od centra Biograda, okruženi vlastitim zelenim vrtom, smjestili su se Apartmani Dina. Tradicionalna apartmanska kuća u potpunosti je renovirana i novoopremljena te sada nudi puni komfor u svojih 10 moderno opremljenih apartmana. Svi apartmani, osim udobih ležajeva, nude kvalitetne kupaonice sa termostatskim tuševima te kuhinje sa indukcijskim kuhalima, mikrovalnim pećnicama i kuhinjskim priborom. Apartmani su opremljeni s tv-om ravnog ekrana sa zemaljskim i satelitskim programima kao i klimatizacijskim uređajima. Dio apartmana opremljeno je sa sefom, perilicom posuđa i perilicom rublja. Većina apartmana ima svoju terasu.

Cijeli objekt pokriven je brzim WiFi internetom, a u cijenu smještaja uključena je posteljina, zamjena ručnika, gelovi za tuširenje i sapuni te odnos smeća po potrebi

Kako bi osigurali kvalitetan odmor po svim vremenskim uvjetima u podrumu objekta nalazi se SPA centar  koji se sastoji od bazena sa plivaćim dijelom i dijelom sa hidromasažama te nekoliko udobnih ležaljki.

Razne veličine apartmana omogućuju da svatko pronađe idealan prostor za sebe.

Naši apartmani